Ekipa budowlana programu Nasz Nowy Dom, pod czujnym okiem Katarzyny Dowbor, w wybranych domach, do ich odnowienia używać będzie farb Jedynka. Najbliższe odcinki z Jedynką zostaną wyemitowane na antenie Polsatu w czwartek, 24 marca br. i 7 kwietnia br. o godz. 20.05. Pierwszy program z produktami polskiej marki można już obejrzeć na IPLA.

- W reality-show ”Nasz Nowy Dom” ekipa budowlana w ciągu zaledwie kilku dni przeprowadza remonty domów rodzinom, które dotychczas mieszkały w trudnych warunkach.  Biorąc pod uwagę krótki czas, jaki zespół ma na metamorfozę, bardzo ważne jest, by produkty, które wykorzystane są do prac były sprawdzone, niezawodne i do tego oczywiście efektowne. Dlatego Jedynka bardzo dobrze wpisuje się w formułę programu. Zapewnia wysokiej jakości produkty, a do tego maluje się nimi sprawnie i bez niespodzianek – mówi Ewa Domin - Glińska, kierownik marki Jedynka.

Program „Nasz Nowy Dom” prowadzi Katarzyna Dowbor, która wraz ze specjalistami dokonuje całkowitej metamorfozy wnętrz, w ten sposób pomagając osobom, które znalazły się w trudnej sytuacji mieszkaniowej. Pierwszy odcinek z Jedynką dostępny jest na http://www.ipla.tv/Nasz-nowy-dom-odcinek-59/vod-6550288#/r-32ai-4.

***

Jedynka to rodzina produktów do dekoracji i ochrony różnego rodzaju powierzchni: ścian, drewna, metalu i elewacji. Są one stworzone dla osób poszukujących prostych rozwiązań, by móc samodzielnie wykończyć mieszkanie, zrobić remont czy też wykonać prace związane z dekoracją i ochroną różnych powierzchni zewnętrznych. Wszystkie farby, emalie i impregnaty sygnowane marką Jedynka są produktami o potwierdzonej jakości, którymi maluje się sprawnie i bez niespodzianek.

Jedynka to polska marka, obecna na rynku od 1999 roku, która szybko zyskała uznanie konsumentów. Obecnie należy do Tikkurila Polska SA. Więcej informacji na temat produktów marki Jedynka znaleźć można pod adresem www.farbyjedynka.pl.